2012-03-29

How is it to be rich?

Löysin tälläsen vanhan ja sain jostain intoa kirjoittaa tän vihdoinkin loppuun...

♥Rikkaus€

Valuutta ei ole merkki siitä, että ihminen on rikas. Voit omistaa kaiken maailmassa, mutta silti sinä olet täysin varaton. Ihmisellä ei olisi mitään ilman hänelle läheisiä ihmisiä.

Kaikkien on tapana tavoitella varallisuutta. Aina puhutaan kuinka sitten joskus ollaan rikkaita, mutta ei ymmäretä että saatetaan olla jo nyt rikkaampia kuin yksikään rahallisesti varakas ihminen koko maailmassa.

Minulle rikkautta on se, että minulla on ihmisiä keihin luottaa ja kenelle purkaa huolia. Kaikista suurin rikkaus itselläni on mielestäni se, että ihmiset pystyvät kertomaan minulle että ilman minua he eivät olisi tässä. 
On ihanaa tietää kuinka ihmiset luottavat minuun ja kuinka voin auttaa heitä pelkällä olemassa olollani.


Kuitenkin minulla käy tosissaan sääliksi niitä ketkä eivät ymmärrä katsoa nenänvarttaan kauemmas. Tiedän monia rahallisesti varakkaita henkilöitä jotka puhuvat siitä kuinka heillä on täydellinen elämä, täydelliset ja kaikkien haluamat seurapiirit, ja kaikki mitä he tarvitsevat. 
He kertovat kuinka sinun pitäisi seurata heidän tyyliään jotta voisit edes hipaista sitä täydellisen elämän tasoa jolla he elävät. Sinun pitäisi tehdä niinkuin he neuvovat, koska se on ainut oikea väylä. He tietävät, koska luulevat että heidän neuvonsa saa sinut kiitolliseksi ja vauraaksi.


Kuitenkaan niitä elämän tärkeimpiä asioita he eivät voi ostaa eivätkä mahdollisesti tavoita niitä koskaan. Heillä ei saata olla ollenkaan henkilöitä ketkä rikastavat heidän elämäänsä. Tai ei ainakaan silleen, että he ymmärtäisivät arvostaa sitä. Olen huomannut, että rahallakin taitaa olla paha tapa nousta päähän. En väitä, että kaikki keillä on rahallinen tilanne parempi kuin "keskiväylän kulkijoilla" olisi itsekkäitä tms. On sellaisiakin ketkä hyödyntävät omaa vaurauttaan auttaakseen muita ja vaurastuttaakseen muiden elämää ja omaa elämäänsä auttamisen ilolla.


Ole ylpeä siitä keitä sinulla on. Älä siitä MITÄ sinulla on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti