2012-01-01

I have my Feelings now and always

Tunteet....
Kaikilla meillä on tunteet. Jotkut ovat herkempiä tunteiden heittelyille kuin toiset. Jotkut taas ovat luoneet itselleen jonkin tapahtuman tai vaan yleisen luonteensa takia muurin jonka läpi hän päästää vaan tietyt henkilöt peläten että joutuu vielä pettymään.Joskus joudut pettymään,mutta ei se siihen lopu.Aina tulee uusia ihmisiä ja lopulta toteat että olet yht äkkiä löytänyt nurkantakaa jonkun johon voitkin luottaa eikä ollut todellakaan virhe päästää häntä kuoresi sisään vaikka kuinka olisi aluksi arveluttanut.

Kaikilla on erilaiset tunteet eri ihmisiä kohtaan. Joku rakastaa ihmistä joka on toiselle esim erittäin hyvä kaveri. Toinen taas saattaa inhota esim parhaan ystävänsä kumppania. Ei ole oikeaa eikä väärää tapaa tuntea jotain toista kohtaan. Kukaan ei voi määrittää asiaa mistä et saisi tulla surulliseksi tai iloiseksi. Jos itse rupean itkemään siitä kun kuulen joulukirkossa virren "maa on niin kaunis" koska siitä tulee mieleeni muistoja edesmenneestä isästäni , ei se tarkoita ettei se saisi luoda toiselle ilontunnetta tai toivoa tulevaisuudesta.

Minulta kysyttiin tänään viimeksi että kuinka olen jaksanut aina jatkaa eteenpäin vaikka minulle on tapahtunut kauheitakin aisioita. Eräs kaverini on kuulemmat miettinyt sitä paljonkin. Onhan kaikilla niitä huonoja päiviä,menetettyjä romansseja,menetettyjän ystäviä tai kuolleita sukulaisia/vanhempia. Kaikesta vastarinnasta vaan tuntuu saavan jotenkin voimaa ja jaksamista jatkaa eteenpäin. Kun vaan jaksaa jatkaa niin tulee huomaamaan ettei kaikki lopukkaan siihen,aina on toivoa. Vaikkei sitä aina muistaisikaan niin silti se toivo pilkottaa aina jostain nurkan takaa aina kun sitä vähiten odottaa.

 Kaikilla on hetkiä kun tuntuu että kaikki jää paikoilleen eikä mikään onnistu. Lopulta löydätkin jonkin yhden pienen asian mikä kärjistyy elämässäsi mielettömän tärkeäksi ja merkitseekin sinulle enemmän kuin olet koskaan voinut kuvitella.

 Olen vihdoin oikeasti ymmärtänyt että olemme kaikki erilaisia, mutta silti erittäin arvokkaita läheisillemme ja esim joku kenestä et itse ole ikinä pitänyt saattaa olla hyvälle ystävällesi kultaakin kalliimpi asia. Tunteet ovat hyvin suuri ja henkilökohtainen asia jokaiselle meistä. Siksi ei pidä antaa muiden määritellä mitä sinun pitäisi tuntea ketäkin kohtaan. Pitää olla vahvasti oma itsensä ja luottaa siihen mitä tuntee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti