2012-01-08

Someone woke me up!

Kaverini sai minut ajattelemaan elämääni. Olen myös kuullut monilta ihmisiltä,että blogini on herättänyt heissä monenlaisia,aika vahvojakin tunteita ja paljon ajatuksia ja olen tästä älyttömän ylpeä. Olen kerrankin jostain asiasta itsessäni/aikaansaamisistani ylpeä. En ole osannut arvostaa itseäni, ettäkö minä koskaan osaisin mitää,ainakaan paremmin kuin muut. Nyt kuitenkin olen saanut aikaan jotain mikä on herättänyt itsessäni uusia puolia ja taitoja joista en koskaan halua joutua luopumaan. 

♠Elämä♣
"Kohtalon näyttämö,korttitalo. Jokaisen elämä,sisäinen palo.Ylimpään taivaaseen korkeuksiin.Kuutamo kurkottaa tähtösiin"

Oletko koskaan ajatellut mikä on mielestäsi elämäsi tarkoitus? Elämä on kuin firman tilastotaulukko. Se ei aina tuota hedelmää, mutta kun tarpeeksi jaksat yrittää niin se palkitsee sinut. Firman budjettikin saattaa mennä miinukselle jolloin tuntuu ettei pysty tekemään mitään, koska sinulla ei ole mitään mikä mahdollistaisi sinut jatkamaan. Kuitenkin pienten ponnistusten jälkeen saat yrityksesi takaisin jaloillee ja lopulta se voi tuoda sinulle suurempaa tuottoa kun olet koskaan osannut odottaakaaan. Tilastotaulukon marginaali rupeaakin kohoamaan lentokoneen lailla taivaisiin ja kaikki on taas hyvin. Mutta jos päästät itsesi menemään konkurssiin tuoton mennessä miinukselle, et saata ymmärtääkään sitä että kaikki on sen jälkeen lopullisesti ohi. Sinulla ei olekaan mahdollisuutta palata yrittämään uudelleen, koska olet kerran epätoivoisena valinnut luovuttaa. 

Uskon, että monet ketkä ovat päättäneet luovuttaa, koska on tuntunut siltä että firman mennessä miinukselle sinulla ei ole ollut mitään mahdollisuutta löytää yhtäkään pudonnutta kolikkoa tyhjistä tiloista löytävätkin sen yhden pudonneen pienen kolikon lopulta kovan työn tuloksena, toivottavasti tarpeeksi ajoissa. Lopulta se saattaa kaduttaa kun sitä joutuu miettimään pilvien päältä seuratessasi läheistesi kärsimystä pois menostasi.

Saatat pilata toisen yrittämisen halun ja elämän ilon sillä, että annatkin itsellesi mahdollisuuden luovuttaa. Sinusta saattaa tuntua että elämäsi perustuksista rupeaa sortumaan jokainen osa irti etkä vaan saa pidettyä niitä kasasssa. Lopulta kaikki perustuksen rakennus osaset katoaa jäljettömiin ja päätät luovuttaa ja jättää elämäsi siihen. "Kaikki sortui,ei ollut syytä jatkaa." . Saatatkin yllättäen löytää pienen murusen elämäsi tukipilariin ja saatkin elämäsi rakennettua uudestaan. Mutta jos talo sortuu lopullisesti niin tulet ikuisesti katumaan sitä että päästit maailman tärkeimmän asian valumaan sormiesi välistä koska et jaksanut kaivaa rakennusta ympäröivistä puskista sitä pientä palasta mikä olisikin pelastanut koko rakennelman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti