2012-01-03

My heart doesn't listen to my sence....


♥Rakkaus♥
Rakkaus.... Kaikista meistä on varmasti joskus tuntunut siltä,että olemme umpi rakastuneita ja täysin jonkun ylimaallisen pauloissa. Toinen ihminen on sinulle mielettömän tärkeä ja mahanpohjassasi lentelee perhosia aina kun saat häneltä viestin tai kuulet muutenkaan mitään häneen liittyvää. Mutta missä häilyy ihastumisen ja rakkauden raja. 

Joskus tuntuu, että käytämme liian herkästi sanaa "rakastaa". Lopulta emme enään itsekkään saata tietää mitä sen oikeasti pitäisi tarkoittaa. Minä itse olen kokenut asian niin, että kun olet ihastunut johonkin poikaan niin haluat puhua hänelle ihan koko ajan ja olet hirveän jännittynyt ja innoissasi. Se saattaa muuttua rakkaudeksi tai sitten ei. Mutta kun itse mielestäni oikeasti rakastuin niin uskalsin olla kyseiselle henkilölle täysin avoin heti alusta saakka ja nykyään tuntuu etten saa edes mitään tekstiä aikaiseksi yksin. Saatan ajatella häntä koko ajan kun hän ei ole paikalla ja kaikki päässäni rupeaa liikkumaan ja raksuttamaan vasta kun pääsen puhumaan hänelle. Saan jotenkin oudosti hänestä energiaa innostua kaikesta ja olla iloinen. Minusta tuntuu, että juuri hän tekee minusta sen mikä oikeasti olen. Harmaimpanakin päivänä hän saa auringon pilkottamaan sinulle pilvien raosta.

Rakkautta on kuitenkin monenlaista. Voit sanoa esim rakastavasi lemmikiäsi, perhettäsi tai vaikka harrastustasi ja se on yhtä totta kuin se, että rakastat jotain "sillälailla" kiinnostavaa ihmistä. Rakkaudella vaan tuppaa olemaan erilaisia muotoja. Rakkaus harrastukseenkin ilmenee sillä ettet mistään syystä halua lopettaa sitä ja koet sen olevan suurin osa elämääsi. Periksiantamattomuus kaikista toivottomimmissakin hetkissä todistaa sen että todella rakastat sitä mitä teet. 

Musiikissa, runoissa, kirjoissa, elokuvissa... Kaikessa suurin osa taidelajien tuotoksissa aiheena on rakkaus. Hempeät, surulliset ja kaikenlaiset rakkaustarinat ovat päässeet suosioon ja pinnalle, koska se vetoaa ihmisen tunteisiin. Tunnen ihmisiä joihin ei vetoa esimerkiksi kirjojen sotakertomukset, mutta en ole tavannut vielä yhtäkään sellaista joka olisi kertonut ettei rakkauskertomukset/-kohtaukset kosketa häntä millään tavalla. 

Muusikissa useimmat biisit mitkä vastaan tulee , kertoo rakkaudesta. Jotenkin rakkaus vaan on helppo aihe kirjoittaa kappale, koska ihmisten on helppo samaistua biisin tarinaan. Mutta huomasin ,että rakkaus ei todellakaan ole helppo aihe kirjottaa, mutta olen ylpeä että sain sen tehtyä eräälle erittäin tärkeälle ^^ ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti