2014-03-14

Some videoblog

Heippodei taas. Nyt sit sain jopa julkastua jonkinlaista videota joten tulee välillä muutaki ku tekstiä tännekki.

Mun on nyt pitäny saada tehtyä koulujuttuja, mutta jotenkin toi naamakirja, blogger ja kuvake houkuttaa liikaa.... Tietty sit on viel kuvaustyöt kesken tuolla ja aski vähän häiritsee tätä koulunkäyntiä koneen kautta.... MUTTA oon saanu jopa videobloggaukset valmiiks ja youtubeen asti!

Minulla siis edelleen kinttu paskana ja kepit olis maanantaihin asti periaatteessa, mutta saa nähä miltä polvi siihen mennessä tuntuu. Viikko meni koulussa yllättävän nopeesti ja torstaina loppukin jo koulu joten pääsin sillon jo kotiin ja tänään Kouvolaan äitin mukana hoitamaan omia asioita kun äiti meni kampaajalle. Eipä täällä oikeestaan oo tapahtunu taas mitään kummallista.



Siinä olis tosiaan mun ja Oonan yhteinen pieni avunhuuto ja videobloggaus yleisesti asioista.
Eli kaipailtaisiin apuja ton youtuben kanssa, että saataisiin Oonakin vähän tekemisen makuun näitten Vloggausten kanssa! Ilkeetä katella vierestä kun youtube kusee tuulilasiin silleen että takavalotki kastuu kun tietää että mun naisesta tosiaan olisi tekemään ihan huippu Vlogeja mutta ei vaan onnistu koska Tube... 

Viikonlopun hiusmalli jutustakin on vihdoinkin tänään saatu video kasaan ja Youtubeen asti. Nyt vihdoin pääsen tän sekasortoisen sähellyksen jakamaan kanssanne. Video veny vähän pitkäks, mutten osannu päättää mitä siitä olis lyhentäny ja pätkiny joten koittakaa selvitä. Haluun takasin tohon viikonloppuun <3 

Mutta tällästä tällä erää, palailen piakkoin postailemaan taas vähän eri aiheista ja kerron enemmän tästä illastakin sitten myöhemmin, mutta nyt on pakko päästä nukkumaan. 

PusPus ja öitä :-* EllusTellus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti