2014-03-05

Black is back

Päätin näinkin piakkoin palailla jo blogin ääreen. Heti viime postauksen julkasun jälkeen muistin paljon asioita, mitä unohin kokonaan kertoa ja mitä haluan jakaa tänne.

Asiat tulee tietty hirveen huonosti mieleen heti ku niitä aikoo kirjottaa.... 
Mutta tosiaan viime postauksessa mainitsinkin jo työssäoppimisen lähestymisestä ja nyt siis siitä vähän lisää. Työssäoppi jakso meillä tosiaan on vkot 15-20 eli tässä olis viis viikkoa ennen työssäopin alkamista. Nyt kun sen kirjottaa niin vast tajuaa miten lähellä se on, enään kuukaus niin lähen työssäoppiin ja oon kuus viikkoa pois kotoa.... Me lähetään tosiaan Sannan kanssa Stall STI GbR tallille Saksaan kuudeksi viikoksi työssäoppiin. Tietysti reissu jännittää, mutta kyl mä sitä innolla odotan. Nyt vaan itteä niskasta kiinni etten peräänny ja nokka eteenpäin. Onhan mulla sentään seuraaki!


Tosiaan toinen juttu mistä piti tulla kirjottamaan on mun uus treeni ja ruoka innostus. Oon alottanut kolmisen viikkoa takaperin harjun salilla käymisen ja lopetin herkkujen syönnin. Panostan kotiruoan ja lämpimien aterioiden syömiseen ja koitan jakaa sopiviin annoksiin ympäri päivää. Jos tekee mieli vaan syödä vaikkei oikeestaan olis ees nälkä nii babyporkkanoita, hedelmiä ja kirsikkatomaatteja. Ne on hyviä eikä hirveesti näy mahan kasvamisenakaa :D Mummilla ollessa tuli tehtyy 4,2km cardio + 30vatsaa&selkää + venytykset. Kotona lenkkeily yms vähän jäi kun oli töitä yms menoa niin kun ehti kotiin klo 23 illalla niin ei oikein jaksanu enään miettiä lenkille menoa. Ja mähän lenkkeilen siis ainoastaan iltasin ja hämärällä. Mutta takas ruotuun nyt ku kouluun ehti taas, maanantaina kävin salilla ja eilen tuli oltua haminassa niin ei ehtiny sit enää tiistaina.

^ Viime kesästä kuvasaldoa

Uniikin keikasta viime postauksessa mainitsinkin. Tuli oltua siellä siis kuvaamassa ja jossei muuta niin ainakin telottua ittensä.... Meijän piti siis peruuttaa kolmisen metriä lavan edestä jättääksemme tanssijoille tilaa esiintyä. Tanssiesitysten jälkeen palattiin takas lavan eteen ja tietty piti vähän juosta kilpaa ku toiset juoksee päälle.... Menin sit juoksemaan päin lavaa ja raapasin käden auki. Reisi rupee olemaan jo paremmas kunnossa ja käsikin rupee olemaan ummessa. Kädestä en vaan tiiä meinaaks se nyt sit tulehtuu tonne lihakseen asti vai mitä se meinas...
Mutta keikka oli huippu! Nuoria lupauksia, vanhoja tuttuja ja Uniikki <3
Kuvia tulee taas valokuva blogiin ja voin mä nyt tänne pari laittaa mitä oon saanu editoituu jo.




Nyt sit tän päivän suunnitelmat vihdoin ja viimein, SAMI HEDBERG KUUSANKOSKITALOLLA!!
Viimeks puoltoist vuotta sitte päässy Hedbergii kattomaan viimeks ja sillonki oli eka kerta ikinä. Kia oli bongannu keikat netistä ja ennen joulua kun nähtiin niin Kia mainitsi ettei oo keksiny kaverii kenen kans lähtee. No mehän tilattii ja tulostettii liput ja tänää olis sit keikka! Kaks viikkoo kun mennään eteenpäin niin sit on tiistain hiusmalli hommat kouvolassa ja keskiviikkona olis sitte Niko Kivelä kuusankoskitalolla samassa seurassa. Tänään saadaan Kian kans vielä miesvahvistusta mukaan eli Karo ja Jani lähtee kans. Tulee huippu ilta!


Huomenna sit takas kouluun ja sieltä viikonlopun viettoon parhaassa seurassa. Lähden Oonalle helsinkiin viikonlopuksi ja siellä pääsee taas hiusmalli juttuihin. Saa nähä mitä tällä kertaa tapahtuu, viikonloppuna on perjantai iltana harjoitukset ja hiustenlaitto, lauantai & sunnuntai aamuina ensin maskeeraajalle ja kampaajat laittaa hiukset kuosiin ja kello 12 on näytökset :')

Mutta mä palailen, koitan päivitellä reissusta jotain postausta ja saa nähä toteutetaanko suunnitelmii Oonan kans blogin postauksen suhteen ;) En kerro enempää vielä, näätte sitten jos suunnitelmat toteutuu.

(Tunnen sisuskaluissani kutinan että jotain jäi vielä kirjottamatta, mutta väsyttää niin hitosti että pakko lähtee nukkumaan. Palaillaan taas kun muistan mitä unohin!)

PusPus: EllusTellus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti