2013-04-24

Angels child can become little devil but can devils child ever become an angel?

Heeiss, täällä taas :)

Viimeks oonki kertonu mitä mun jalalle kävi ja torstaina lähin koulun opiskelijayhdistyksen kyydillä veturille. Käytiin koko porukan voimin Subwayssa syömässä, kiertelemässä  pitkin veturia ja illan päätteeksi kattomassa leffa Warm Bodies. Oli mukava päivä, hyvää ruokaa ja leffakii ihan katottava varsinkii ku oli komee mies ja hieno auto. Äiti kävi hakees mut leffan jälkeen kotiin kun muut lähti takasin harjuun ja pääsin (="jouduin") omaan sänkyyn nukkumaan. 


Seuraavana päivänä mulla olikii sitte hammashoito. Lähin yhen aikoihin puoljuosten bussiin ilman keppejä TAI tukisidettä. Jos hammaslääkäri ajat olis ollu ajoissa niin olisin myöhästyny, mutta oli sen verran tuurii että hammaslääkäritkin oli myöhässä niinku minäkin. Alle vartin visiitti siinä ja siitä sitten Markuksen kanssa keskustaan. Jalka rupes tuntumaan aika ilkeeltä ja lopulta Vilma tuli "hakemaan" mut filmarilta ja mentiin yhessä niille istumaan. Siitä sitten viiden aikoihin bussilla kuusaalle ja käytiin meillä sen verran, että kävin hakemassa mulle kepit. Keskustassa sit yhessä nuokkarilla monien eri käänteiden kera ja joskus iltamyöhään kotiin. Eipä siitäkää taas sen ihmeempää kerrottavaa oo. 

Seuraavana aamuna kelttiin aamulla kymmeneks tekemään aamutallia. Normi päivä tietysti, että heppoi ulos ja karsinoitten putsausta yms. Lisäks vielä kisakamojen kiillotusta seuraavaa päivää varten. Illalla sitten bussilla töihin ja sieltä Nean kyydissä kotiin. 

Sunnuntaina oli sit herätys viideltä ja äiti heitti mut 6.15 kelttiin ennen kun meni töihin. Sunnuntaina siis kisareissu helsinkiin Poni - Hakaan kansallisiin koulukilpailuihin. Aamulla menin tarhailemaan heppoja, heitin tarhailijoille ruoat ja Henkan ja Ellinooran tullessa tallille ruvettiin pesemään Skumpan sukkia ja häntää.
Henkka laitto Wilman ja seuraavana sit vaan hepoille suojat ja hepat autoon. Ajeltiin helsinkiin ja siellä sit tietty Wilma lämppään ja perus kisahoidot tietty. Kisathan meni ihan okei ja hepat oli tietysti hienoja! ;) 
Nyt oon sit nähny Marko Björsin ja tavannut Tomi Metsäkedon
Mut joo illalla olikii sitten taas takasin kotiin ja seuraavana päivänä vasta koululle.





Lisää kuvia taas täältä -> *Klick*

Nyt on sit tullu oltuu koulullakii muutaman päivän. Tallijaksoahan meillä olis mutta LO oppilaat on tekemässä meijän kanssa samaan aikaan joten meille ei oo tallissa mitään tekemistä. Niimpä tänään käytiin Anniinan kanssa hurvailemassa Gaattorilla pitkin harjua hakemassa ja viemässä tavaraa, kasattiin kottikärryjä ja käytiin ruoan jälkeen "päivävuorossa" siivoamassa uutta konehallia :D 

Muutamii kysymyksii mullon kyl jääny nyt askarruttamaan? Mitä helvetin hyötyä meille on jostain konehallin lakaisusta valmistuessamme hevosalalle kun meijät pistetään tekemään tommosia juttuja ihan vaan sen takii, että meille saadaan JOTAIN tekemistä?! Jopa vararehtori sanoo, ettei meijän olis siellä tarvinut olla koska se homma ei pitäis meijän tallijaksoon kuuluu, mutta jos sieltä on pois niin tulee silti poissaolot jotka pitää korvata tekemällä viikonloppuna tallia?! Mikä vitun logiikkka täällä toimii?? 

No lisäuutisina mulla on nyt sit hajonnu puhelin kokonaan eli oon perjantaihin asti ilman luuria, äiti on antamassa meijän kania pois, Kaitsu on myynnissä eli siis unelmieni poni mitä en tule IKINÄ saamaan... , tarvisin uudet ratsastusvarusteet, mutta äiti petti lupauksensa ja täällä jaksaa vaan sataa vettä koko ajan....


Eipä siinä varmaan muuta, mul on semmoin olo että teen mun murheist ihan avautumispostauksen tähän perään niin jossei joku jaksa kuunnella angstit avautumista nii teitä on varoitettu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti