2013-04-15

Still alive

*klonks,klonks,klonks* Kepit on kaverit <3 
Täältä siis ilmottautuu TAAS sairaslomailija....

Perjantaina viimeks tännekkii kirjotellu ja nyt taas täällä. Mul on näköjää aina tämmösii kausia kun tulen aina useemmin kirjottelemaan ja joskus aina unohtaa kokonaan, että "ainiin, mun pitäis kirjottaa sinne blogiin" 
No en mä onneks ikinä tätä oo kokonaa unohtanu :D 

Viikonloppuna oli taas perus aikataulu, että lauantaina eka suursuolle tunnille ja siitä Kelttiin.
Suursuon tunnilla meninkii Putterilla ja siis toinen kerta ikinä. Ekalla kerralla en siitä sillon tykännyt, mutta itsekkin oon ruvennut nyt ratsastamaan jo ihan eri tavalla ja meillähän jopa synkkas! :) Putte meni ihan tosi kivasti ja mentiinkin tunnilla pitkälti ilman ohjaa. Treenattiin painolla kääntämistä ja huomattiin samalla miten paljon oikeasti tehdään ylimääräistä pelkällä ohjalla. Putte toimi ihan mahtavasti ja liikku lopputunnist just silleen kun oli tarkoituskin, jalasta kohti ohjaa. EI ohjasta kohti pohjetta. Kyllä tästä vielä kisoihin asti päästään kun vaan löytyy semmonen heppa minkä kanssa synkkaa ja minkä kaa olis sit kiva kisata! 

Copyt sille kuka ikinä onkaan kuvannut

Seuraavaksi olikin sitten suuntana keltti. Menin auttelemaan taas loimien hyllytyksessä ja harjailussa yms niinku yleensä. Viikonlopun ajan oli myöskin Craig Stevensin klassisen kouluratsastuksen klinikka jota oli ihan mielenkiintonen seurata. Kävin harjaamassa Konnan ja Viken loimet ja otin ne niiltä pois päältä ja viikkasin, viikkasin muutamat toppaloimet ja sen jälkeen meninkii hetkeksi Henkan kans seurailemaan Nooran tuntia klinikassa. Klinikan jälkeen koitettiin saada Miina vierailevan ponin seuraks pihaton karsinaan. 

No mul oli sen kaa vähän erimielisyyttä aiheesta ja se ryntäs sieltä kerran ulos, loimi pois ja hevonen takasin ja se juos suoraan takaseinälle. Just kun olin ovee saamassa kiinni niin se otti takaseinältä vauhtia ja juos ulos ja mä olin just hyvin linjalla. No heppa kiinni ja henkka tuli laittamaan sen karsinaan. 
Ite menin satulahuoneeseen rauhottumaan ku pelästyin äkillist tilannetta. Henki solmussa, itketti ja jotenkii ihan hysteerinen olo. En mä yleensä itke turhasta enkä pelkää hevosia, mutta toi vaan oli joku reaktio. 
Tarkotus oli jatkaa karsinoitten putsausta, mutta tarvikii ruveta kylmäämään jalkaa. Lopulta sitten äitin kyydillä päivystykseen ja siihen sit menikii taas sen 4h. Jalka kuvattiin ja paketoitiin. Maksimissaan hiusmurtuma jos sitäkään. Viikon ehdollinen saikku ja kepit (Y)

^Näillä mennään :'D!

Sunnuntain ohjelmana olikii sitte yhentoista jälkeen taas tallille, kattelin ja kuvasin klinikkaa 
+ siivoilin satulahuoneesta huovat pois hyllylle ja pesin suitsia. Lopulta kuuden aikoihin kotiin vaihtamaan vaatteet ja oottelemaan kyytiä harjuun. Nyt sit koululla, käyty selvittelemässä rehtorin kanssa korvausasioita, toimitettu sairasloma- ja korvauslomakkeet ja isuttu kämpillä. Torstaihin asti jumissa täällä ja torstaina pääsee opiskelijayhdistyksen reissun mukana kouvolaan ja siitä kotiin :) 

^Toimivat tallikengät 5/5!


Tästä sit parannellaan ja entistä ponnekkaammin takasin tallille ja toivottavasti pian selkään. 
Mutta ei mulla varmaan muuta sanottavaa ollu, palaillaan taas piakkoin :)


1 kommentti: