2013-03-31

Me and my magic whip

Böö! Täällä taas :')

Kävinkii teille viimeks tiistaina tänne kirjotteleees ja täs nyt on taas tapahtunu kaikenlaista! :)

Tiistaina oli lääkärintarkastus koulussa ja siellä sit mua koitettii valistaa ku mitäkii teinikriminaalii... 
No ei siin mitää, mut kaikki lääkäritki viel on sitä mieltä ettei suostu kuvaamaan mun selkää. Koko kipeytyminenhän on kuulemma vaan syytä siihen, että mä seison väärin.... Jep jep. 
Mä tiiän, että se on kipee koska se on notkolla. Tiiän kans, että mun pitäis korjata sen asentoo yms. Mut voiskohan siihenkii olla joku syy jossain miks se on edes notkolla?! Mut joo, ei pakolla.

Keskiviikkona ihan perus koulunkäyntiä ja oottelemaan, että pääsee torstaina kotiin.
Torstaina kerkesin jo pelästyy että mut oli unohettu harjuun, mutta onneks Sanna (tai siis Matti :D) lopulta soitti ja päästiin lähtemään kotiin :)! Kotiin päästyäni siivoiltiin äitin kaa kotona ja lähettiin leffaan kattomaan Mama. Eka kauhu mitä oon ikinä leffassa kattonu ja läheltä liippas etten kuollu sinne. Törmäsin Vilmaan, Makkuun, Jimiin ja Tumeen veturilla, mutta ei siihen hirveesti viittiny jäädä ku kerrankii kerkesin äitin kaa johonkii lähtemää :/ Leffan jälkeen tiputtauduin kyydistä hetkeksi ässälle ja siitä sit kipittelin kotiin :)


Perjantaina olinkii iltapäivään asti muuten kotona, paitsi että kävin hakemassa Eetulta Anniinalle lipun Karri Koiran keikalle kouvolaan :) Neljän aikoihin Aki jo sit heittiki mut Kelttiin Nooran tunnille! Kattelin siinä noin 45min kun Peppi ratsasti ja itse meninki sit Pepin jälkeen selkään :) Wilma on aivan mahtava hevonen. 
Tuntikii meni hyvin ja tykkäsin ihan sikana! Autoin Nooraa hoitamaan iltatallin ja Noora heitti mut illalla kotiin :)

Lauantaina perinteisesti suursuolle vähän yli ysi ja tunnille kymmeneltä. Mul olikii vastassa uus tuttavuus laitettuna tunnille. Alonso oli ihan huippu kiva, vaikkakin kuulemma aika omanlaatunen, että ei siitä yhestä tunnista niin paljoo saanu irti mutta ekaks kerraks ihan super kiva! :) Olin lupautunu vielä auttelemaan Nooraa kelttiin ja suursuolta meninki sit suoraan Nooran kyydissä kelttiin. Ensiksi oli semmoisen vanhusparin talutusratsastus Destillä ja Wilmalla. Taluttelin suurimmalta osin Destiä, mutta jouduttiin vähän Nooran kanssa vaihtelemaan kun Noora yritti opettaa samalla :D Tunnin jälkeen pääsinkii sitte Destin kyytiin vielä vähän päälle puoleks tunniks. Desti on kuulemma aika omalaatunen kans ja haastava ratsastaa. Semmoselta se kyllä tuntukii ja huomasin kyllä, etten sitä edes mitenkään hyvin osannu ratsastaa, mutta kyl se siitä :)
Seuraavana olikii sitte Desti pois, Roosa maneesiin. Varsa tilalle ja Roosa pois. Konna maneesiin ja toinen varsa pois ja lopulta vielä Aladin maneesiin, Konna pois ja Aladin viimisenä pois. Siinä välissä tietty heinien laittoi. loimituksia yms ja ennen ku huomaskaann nii kello oli jo kaheksan illalla ja mut heitettiin kotiin. 
Onpas reipas olo, tarkotus oli mennä taas heti tänään uudestaan, mutta......

^Kuumemittari ja särkylääke ollu taas tarpeen....

Eli enpä olis halunnukkaan mennä tallille vaan yskin koko yön, nukuin muutaman tunnin putkeen ja nyt sit maannut vuorotellen joko yläkerras tai alakerrassa, sohvalla puol kuolleena (Y)
No huomenna oliskii sitten reitti töitten kautta illalla taas harjuun jos selviän sinne asti hengissä :D 
Uus viikko, uudet kujeet ja perjantaina palkkapäivä ;) Sit pääseekii ihan urakalla törsäämään koulun porukan kanssa tampereelle vähän heppamessuilee, uus omppu jää markuksen hoiviin ja kamera tietty messiin messuille! :)

Palaillaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti