2013-03-10

Lazy day

Heips, täällä taas. En kyllä muista mihin on jääty, mutta eipä ne asiat siitä oo mihinkään varmaan muuttunu.

Piti vaan päästä vähän tänne purkautumaan....
Olo rupee olee paljon parempi ja sehän tässä turhauttaaki.
Hirvee into olis liikkuu ulos ja kaveritkii kyselee, mutta oon tiistaihin asti sisällä. Sekii vielä, että seuraavan kerran ku liikun on se kun meen aamulla käymään lääkärissä ja tiistaina suoraan kouluun.... 

Oon siis mättäny hirveen määrän lääkkeitä, potenu mitä erinäisimpii oloja ja nyt sit on vaan hirvee nälkä mut muuten hyvä olo. Ottaa pattiin, haluun ulos!


Sen lisäksi vielä, että virun sisällä niin saan itelleni tekstarin. Entinen paras kaveri ja niinkin ilonen asia, että voin lopettaa hänen bloginsa ja tubensa spämmäämisen ja viettää paskan loppuelämän. Että tämä selvä, kiitos. No nyt sit pitäis mennä joskus seuraavilla viikoilla sopimaan tää juttu ja kiinnostus on siis huipussaan.
Saan vaan kuulla ku mie käyttäydyn ilkeesti ja mitähän tää sit on??
No antaa olla, katotaa mitä tapahtuu.


No hyvinä uutisina sentään, että lääkkeet on auttanu ja tulehdusarvoki sentään 95:stä jo 25:ssä viime kerralla ja katotaa missä se sit huomenna on :)

Nyt sit onneks Makku ollu kattoos mun kaa iltasin leffaa ja viettääs aikaa. Se nyt on tulos koht takas tähän ja taidankii nyt sit jäädä venailee sitä :) Heipsaan ja toivottavasti ens kerralla olis vähä parempaa postausta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti