2012-08-16

My head is going to blow up

Ei tosta otsikosta vielä sen enempää..... Toi on vaa tän hetken olo.

Tänää ollu kyl tosi mukava päivä koulunkäynnin puolesta!
Ensiks oli aamulla kasilta kavionhoitoa. Kavionhoito tunteihin aion panostaa ihan täysin täällä! Haluun vielä ratsastuksenohjauksen lisäksi kengitys"sepäksi" eli oppia hoitamaan kengityksiä tienestinä ja silleenkin että pystyn itse kengittämään mahdollisia omia- / vuokra- / hoitoheppoja. Meillä meni kyllä tunti kuunnellessa sijaisopettajan juttuja ja se oli kyllä ihan huippu ope! Päästiin vartti myöhässä tunnilta ja suoraan ravitalliin tallidemo tunnille. Mulla oli jääny vähän paska maku suuhun ekasta tallidemo tunnista mut tänää oli kyllä opettajakii paljon rennompi ja meijät laitettii siivoilee tallista loimet ja pyykkihuone. Ihan semmosta mukavaa touhuu kuitenkii, perus tallihommaa :)


Tänään onkin sitte ollu loppu iltapäiväkin pelkkää urheilua. Ensin oli henk kunta vs oppilaat pesäpallo peli. 
Nyt kyllä kävi niin että henkilökunta pääsi voittamaan meijät, mutta olin kyllä itteeni ihan tyytyväinen! Oon ruvennu nimittäin osumaan siihen palloon xD 




Pesiksen jälkeen tutorit oli vielä järjestäny meille jätti twisterin pihalle. Ei ois oikeestaa eka huvittanu ruveta ees pelaamaa mutta kyl mäkii sit lopulta menin useampaanki kertaan. Suunnitelma olis mennä vielä lenkille ku rupee nyt jo tietyistä syistä hajoomaa pää täällä mut kattoo ny meenkö vai en.


Loppuun vielä muutama kuva ja näillä fiiliksillä heippa hetkeks.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti