2012-08-15

Just a right place for me!

Tästä tää harju elämä onkii sit alkanu.

Lauantai meni kierrellessä äitin kanssa hankkimassa kaikkia välttämättömiä juttuja mitä vielä puuttui.
Illalla olin viel kavereitten kans ulkona ja oli ihan semmoin pirtee fiilis ja kaikki sano mulle heipat ja käski pärjäillä täällä!


Sunnuntaina pakkasin vielä vaatteet, tarkistin että kaikki on mukana ja pakkasin koneen & ulkosen kovalevyn mukaan ja odottelin äitiä töistä.
Lähdettiin ajamaan vähän ennen neljää ja oltiin perillä varmaan kuuden maissa.
Jotenki outo olo, ei ees oikeestaan jännittäny mut sit kuitenkii oli ihan paskahalvauksen partaalla!
Kaikki meni hyvin ja porukkaan oli tosi helppo tutustua!
Ps. Toi alla oleva laukku on mun pelastus täällä! on onneks jotku kaiuttimet mukana

^Tuossa ois tuo mun taivaallinen laukku jonka sain helsingistä! :) 

Maanantaina oli ihan rento herätä ja katella ku porukkaa tuli koko ajan lisää.
Koulussa alko tervetulotilaisuus kaheltatoista ja sen jälkeen mentiin ryhmänjohtajien kanssa tunneille keräilemään tietoja ja papereja kasaan ja tutustumaan toisiin.
Kierreltiin pitkin koulun aluieita ja tutkittiin paikkoja. Tää koulu tuntuu ihan semmoselta että tänne mä kuulun!

Illalla oli vielä harjun kaste uusille luokille. Eli meijän silmät sidottiin pinteleillä, kävelytettii pienelle raviradalle, syötettii mokkapalan päällistä ja juotettii valkosipulilla terästettyä vettä, uitettii vaatteet päällä vesiesteessä, laitettii nilkkoihin asti kuraan kentälle sadettimien ollessa päällä pujottelemaan jotain yli-ali esterataa ja sit päästii kävelemään märkinä, jäätyneinä ja "kiukkusina" takasin sisälle! Saatiin siitäkii vielä diplomit.
(siitä vois yrittää saada kuvan tänne mut katotaan)

Tiistaina olikii jo jännä päivä! EKA KOULUPÄIVÄ. Olin ku ala-asteelle tullu, ihan hukassa mihin piti mennä ja millon alko tunti ja millon loppu. Aamulla oli esittelyä mitä kuuluu työturvallisuus kurssiin yms.
Seuraavana eka ajotunti jossa harjoteltiin valjastus ja remmien nimiä yms. Oli kyllä oikeesti kivaa ja mie rupesin enemmän kiinnostuukki noista ravipuolen jutuista ja ens tunnille on jo nyt hirvee hinku ku päästään ajamaan! Huippu päivän jatkoks olikii vielä liikuntaa. No enpä kerro siitä enempää ku laitan kuvii nii saatte kattoa siitä mitä kuuluu meijän liikuntaan xD !






 Eli siis niinkun näkyy niin laskeuduttiin neljästätoista metristä suoraa kallion seinää alas! :D
Hyi helvetti että pelotti!

Illalla kävin kuvaamassa kaverin ponia ennen kauppareissua haminaan. Käytiin kauppareissulla ja ilta menikii istuessa, jutellessa ja kattoessa telkkaria.



Tänään aamu alko terveyttä ja hyvinvointia tapahtumalla jossa oli siis nää perinteiset liikunta, tupakka, ruokavalio ja seksuaali elämä. Kaikki muu meni ihan hyvin mutta mie en voi sietää sitä semmosta turhaa ruokavaliosta ja liikunnasta niuhottamista! Jos voi hyvin vaikka napsiiki herkkuja tai ei lenkkeile nii eiks se hyvinvointi oo se tärkein?

Tänään olikin sit vielä ensimmäinen tallidemo tunti jolloin kerrattiin hevosen harjaus,-talutus, talli toiminta, turvallisuus toimet ja tarhat. Sen jälkeen vielä ajo tunti eli valjastuksen kertaus ja kärryihin nousu.
Viideltä oli vielä asuntolan sääntöjen kertaus ja siellä oli kyllä niin hulvatonta juttua että huhhuh! :D VITTU LISÄÄ KENGÄNNAUHOI! (inside)
Illalla meille olikii sit järkätty jotain peliä ja se oli kyllä niin hiton hauskaa sekä tyhmää ettei mitään rajaa! :D
Kuvat kertoo taas enemmän ku tuhat sanaa.....





mutta tämmöstä täällä, tästä tää lähtee! Kyllä täällä EHKÄ hengissä selviää :D Nyt hyvää yötä, huomenna kouluun herätys joskus seittemältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti