2012-08-19

I'm here again

Tästä tää koulu "uurastus" taas alkaa :D

Perjantai ollu aika sekava päivä eikä nää kaukosuhteet noin lyhyel taustal oikee toimi. Mut pitää kattoo vaa tulevaisuuteen ja ties mihin tää elämä viel vie :) 
Tulin Sannan kyydissä kuusankoskelle ku mulla kävi torstaina hyvä tuuri että Sanna osu just saman sekunnil paikalle ku sanoin että tarvis busseja kouvolaan päin nii se kerto että on tulossa kuusankoskelle nii se voi heittää mut. Totesin että itekkii asun kyl kuusankoskella ja nyt mullon sit virallinen koti-harju kyyti :D 
Samana päivänä sain viel gileran korjauksesta ja se hajos melkein suoraan korjauksen jälkeen prismalle :/
Loppujen lopuks se hajos tänää Hautalaan ja jäi nyt sit sinne. Se oli vaan enemmän paskana korjauksen jälkee.....

Lauantaina käytiin ostaas mulle "vähän" ruokaa tänne xD Noin 50e meni viissii mun ruokiin + lääkkeisii.
Kauppareissun jälkeen lähin Gileralla Nealle joskus kolmelta ja neljän maissa lähettii kattomaan Juusoo,
Aatuu ja tutustuttii samal vähän uuteekii porukkaa. Aatu oli ihana ja lainas meille pari leffaakii nii katottii niitä Nikon ja Nean kans ja herkuteltii :) 

^En valita, ihan kiva lauantai-ilta :3

Tänää sitte Gillu hylkäs mut aamusta Hautalaan joten pääsin Nean iskän kyydillä onneks kotii. Rupesin pakkaa viimisii kamoi ja katoin myytävät heppatavarat läpi :) Loppu aika menikii sit ootellessa Sannaa hakemaan :D Noin varttii vaille seittemän seisokii sit jo Mitsu meijän pihassa ja sit lähettii harjuun päin :)
Nyt sit tääl Mattila 1:sessä, paskanpuhujien ihme kylässä ja täältä yritän selvitä taas hengissä kotiin ja jos vielä etten tappais ketää. 

Ens viikonloppuna onkii sit menoo ku pitäis käydä torstaina Vuohijärvellä myymässä yhet suitset, 
perjantaina kampaaja kymmenelt ja ilta meneeki taiteiden yössä :) 
Lauantai ja sunnuntai menee töissä Meidän Maaseutu messuilla 8-> :D En osaa sanoo monee asti oon ku norm olis ollu vissii 8-13 tai 8-15 ja sanoin niille vaa että voin tehä pitempää päivää jos on tarvetta :)
Tulee ainakii enemmän rahaa ja onpa sit jotaa tekemistäkii siin samal :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti