2012-08-03

....

Onko vaikeempaa asiaa ku alottaa postausta oikeesti????? 
Ei tähän keksi ikinä mitää viisasta alotusta....

Keskiviikko menikii ihan rennosti kotona miettiessä mitä tiistaina oli tapahtunu ja olin sit viel kavereitten kans ulkona! On mul kyl huippuporukat, ei siin mitää mut mie en vaan yhtään tykkää semmosest ettei mul oo mitään tiettyy sovittu mitä tekisin.... Mä en voi sietää joutenoloo!

Mulle soitettiin tiistaina että sain töitä raveista! :) Oonkin nyt sit nykyään vakituisena työntekijänä palkkalistoilla aina iltaraveissa :) Torstaina olikii sitte työpäivä ja oli kyllä tosi kivaa!!! Mie oikeesti nautin tosta! Mä en ymmärrä miten jotku valittaa ku joutuu tekemään töitä... Siinähän se päivä meni myydessä lippuja ja lopulta juteltua järjestyksen vartijan kanssa :D Oli kyl tosi kivaa ja helppoa rahaa!
Illalla sieltä palaillessa viel keskustaan ja lainaamaan Juulialta skootteria seuraavaa päivää varten. 
Ajatuksena olikii sitte lähteä kattomaan duudsoneita lehtomäkee K-Supermarketille! :D

Tänää sit aamulla heräsin ekan kerran jo joskus ysin aikaan :) Lopult jaksoin herätä joskus kymmenen maissa ja otin vaan koneen sängylle syliin ja suunnistin facebookkiin! Miko tuli juttelee niinku myös Heidi, ne olikii jo kouvolassa ja tulikii sitte paniikki soitto Juulialle että voitaisko mitenkää lähtee jo kouvolaa päin :D !
Lopult sit pääsin jo varttii yli ykstoist lähtemää hakemaan Juuliaa ja meni niillä sit melkein kahteentoist ennen ku lähettii eka tankkaamaan, sen jälkeen tähteen kautta kouvolaan! :D 
Mentiin brankkarille ja käytiin Juulian kans viel eskolanmäessäkii. Lopult lähettii enne puolt kolmee kattomaan Duudsoneit! Ekana oli Jukka ja pienet pojat myymässä asiakkaitten autoja xD 
Sen jälkeen tuli Donitsin ahmimis kilpailu Joonas (Kuusaa Hoods RULES!) voitti mestaruuden!
Ensin Jarppia vastaan ja lopult viel Jukkaa vastaan! Olkaa ylpeitä ja tehkäää kunniaa!
Lopuks oli viel liukumattoa vesileluilla johon oli tietty päästävä mukaan ja lelunkii sai omaks! Toinkii kotiin semmosen pinkin uimapatjan :3

 ^Tommosta nauhaa löytyy multakii viis pätkää että fuck yeah xD !




^Ihan kivat näkymät, en valita :)


^Menin sit TAAS nolaamaan itteni telkkarissa.... :D

^Donitsinahmimisen mestaruus lankeaa kuusankoskelle! ;)





^Toi tatska <3 ;P

^Normipäivä? Ai ei vai :D 



Huhhuh, on rankkaa olla teini ;D

Mä en voi ymmärtää miten ihmistä voi väsyttää näin aikaseen ja näin paljon?! 
Ei taas tarvita ku yks hauska ja reipas päivä ulkona nii johan verottaa voimia. Huomenna se olis sit oltava puol yheksältä autossa ja auton nokka kohti riihimäkeä! :D Sunnuntaina onkii sit enään viikko kun muutan harjuun ja elämä muuttuu ihan totaalisesti! :O Jännittää! 

Juulialtakii oon nyt saanu kaikkii kivoi vaatteita ja pitäs ottaa toi ompelukone esiin, nähä Mikoo, hoitaa viimiset sovitut menot, pakata ja muuttaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti