2016-05-08

Modeling and horses

Täällä taas uusissa hiuksissa ja kuvioissa.
Tiistaina ja keskiviikkona oli Lappeenrannassa taas Sim mallikeikka jolloin pohjatyöt tehtiin tiistaina ja viimeisteltiin vielä keskiviikkona näytöksessä. Hiuksista tuli taas lyhyemmät niinkun toivoinkin ja mallikeikkoja onkin nyt tälle kuulle harvinaisen paljon. Ensi viikolla olisi mentävä torstaina aamulla kotkaan näytökseen ja loppukuusta olisi kuvaukset. Kerran vuoteen on ihan hyvä tahti olla lehti kuvissa. 


Tällä viikolla onkin sitten malli juttujen välissä tullu oltua töissäkin jonkun verran ja ensimmäistä palkkaa odotellessa. Sen jälkeen kun palkasta saa laitettua sivuun niin jatkuu käden rakennus vielä valmiiksi jonka jälkeen lähetään jatkamaan muualle. Napakorukin olis haaveena, mutta ei ole ihan viisasta ottaa varmaan nyt kun on ratsastushommat niin kovilla ettei sitten kasva ulos kun hankaa housuihin tms. Töitä on nyt ollut pe ja la + huominen - keskiviikko. Sitten alkaakin olla hommat siinä vaiheessa että olisi suunnattava taas vähän tampereen seudulle vierailemaan parhaassa seurassa ja luovuttava Emmasta meidän asukkina. Koville tulee ottamaan kun Emma lähtee, mutta kai tässä taas oppii elämään. 


Karaoken SM-kisoissakin tuli pyörähdettyä ja tuli vielä jatkopaikka niinkuin viimeksi tuli jo sanottua! Ensi viikolla kaiken muun seassa olisikin sitten lähdettävä lahteen aluekarsintoihin ja pitäkää peukkuja, saa nähä miten siellä käy. Harjoittelemaan en ole ehtinyt ollenkaan, enkä tiedä edes mitä biisejä vetäisin, mutta eiköhän ne selviä viimeistään ajomatkalla lahteen. Lisäksi pitäisi ehtiä vielä harjoittelemaan uusimman duunin juttuja jossain välissä ja tankotanssi tunnit on nyt meinannu vähän jäädä sivuun, mutta yritän parhaani mukaan ehtiä kaikkialle. 


Elimäellä tallilla on tullut nyt käytyä ma-to, perjantaina oli vapaa ponilla ja lauantaina taas. Aikaisempina päivinä tuli käytyä selässä silleen että mentiin jo ilman taluttajaa ponin kanssa talon takana niin taitavasti että meinasin pakahtua onnesta kun poni on niin hieno ja viisas. Ollaan ajettukkin kun ponien omistajan tuttu tuli pitkästä aikaa käymään niin oli apukäsiäkin. Mimmiäkin olen nyt ratsastanut ja Oivan (omistajan poika) kanssa ajettiin Mimmi maastossa ja käytiin tietä pitkin myöhemmin vielä Estellen kanssa. Ensimmäiset ravit on nyt otettu kärryillä ja vähitellen voisi lähteä kokeilemaan ilman taluttajaakin pätkittäin. Lauantaina lähdettiin ponien kanssa vielä ekaa kertaa selästä käsin maastoonkin ja ravattiinkin ekaa kertaa Estellen kanssa selästä. Poni on ihan sen olonen kun tätä olisi tehty aina ja siitä tulee vielä maailman paras pieni monitoimi tamma! En voisi parempaa ponia alleni edes toivoa kun turha toivoa sellaisen ollessa jo!


Kävin elämäni ensimmäistä kertaa Millcreek Ranchillakin tutustumassa toimintaan ja nyt on taas jatko suunnitelmia siltäkin suunnalta. Tässä kuussa alkaa kurssit kotkassa joihin olisi tarkoitus osallistua ja kesän aikana olisi tarkoitus minusta tulla Centered riding ohjaaja. En meinaa itsekkään käsittää mistä tämä kaikki tulee, mutta olen äärettömän onnellinen tämän hetkiseen tilanteeseen. 
Pornaisten vappu reissukin oli todella onnistunut ja käytiin Aleksin kanssa tekemässä yhteisbiisikin, mutta kone sekosi ja sinne meni sitten meidän biisi. Pitäisi siis saada järjestettyä aikaa uutta studio reissuakin varten. 


Tänään käytiin isomummolla kylässä äitienpäivän kunniaksi riihimäessä ja koko päivän väsyttänyt niin törkeästi, että olisi varmaan suunniteltava nukkumista. Pitäisi jaksaa huomenna töihin, mutta onneksi iltavuoro niin saa löhötä aamun ihan rauhassa ja nukkua pitkään jos satun siinä onnistumaan.
Hyvät yöt rakkaat lukijani, palailen taas aiheeseen piakkoin. Aihepostauskin pitäisi aloittaa ja tehdä pitkästä aikaa, mutta saa nähä jääkö taas puheen tasolle koko juttu...

XOXO: Ellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti