2016-04-29

Compete with me and you'll loose.

Uutta postausta pukkaisi taas, nyt kun on taas vapaata. 

Työt olen päässyt nyt aloittamaan hyvällä meiningillä, neljä vuoroa takana ja vappu nyt sitten vapaata. Näinpä lähdetään tänään ajelemaan pornaisiin päin Aleksille & perheelle ja katsotaan jos ehtisi vielä yhtä todella vanhaa tuttua näkemään. 

Seuraavaksi on varattu taas kolme päivää pari viikkoa eteenpäin ja katsellaan jos ensi viikolle tulis taas vuoroja. Yritän tehdä nyt niin paljon vuoroja kun vaan ehdin varaamaan ja tekemään niin että on joskus vapaatakin. Lisäksi eilen oli vielä haastattelu yhteen paikkaan ja sain paikan! Joten kolmannessa työpaikassa aloitankin sitten ensi kuun lopussa. Tähän päälle vielä jätkien keikat + kuvaushommat + tärkeimpänä hevoset! Kuolen nauruun jos joku vielä joskus mulle sanoo jossain, että "mee töihin", eikö kolme työpaikkaa riitä?


Estellen kanssa tuli taas vähän taukoa sen takia että tulin taas kipeäksi...  Viime perjantaina raviradalta kotiutumisen jälkeen (ja vähän jo töiden aikana) rupesin ihmettelemään miten tuntuu, että on jotenkin huono olo ja vatsassa inhottava tunne. Niinpä muutama tunti kotiutumisen jälkeen aloitin sitten tyhjentämään yläkautta kaiken ulos ja sunnuntaihin asti menikin sitten vatsataudissa... Mutta maanantaina onneksi pääsin jo töihin ja nyt ollaan taas elävien kirjoissa!

Toissapäivänä aloitin aamun 6.30 nousemalla sängystä, etsimällä tavarat mukaan mitä päivän aikana tarvitsi. Ensimmäisenä tallille, tallilla meikkaus ja vaatteiden vaihto. Tallilta töihin ja seitsemän tunnin työpäivän jälkeen vielä Karaoken SM kisoihin osallistumaan. Nyt ollaan sitten heilahtaen jatkossa ja jatkokarsinnat kutsuu, lähdössä vissiin risteilylle ensi kuussa (koska sain lahjakortteja kaksi eilen kisoissa) ja puolessa välissä ens kuuta lähden noin viikon reissulle taas valkeakoskelle ja mouhijärvelle! Emma pitää viedä pennun kanssa kotiin ja pääsen viettämään huippunaisteni kanssa taas aikaa! 

On myös surullisia uutisia, viime kerralla kun kerroin pörristä ja pennuista Eijan luona ollessa niin Pörri on nyt siirtynyt ajasta ikuisuuteen. Pörrillä todettiin kohtumätä ja oli valitettavasti liian myöhäistä. Asialle ei keretty tekemään mitään kun Pörri oli jo mennyttä. Pennut jäivät parin viikon ikäisinä ilman emoa ja keinoemoa yritettiin löytää, mutta ovat nyt kuulemma hyvässä kunnossa ja temmeltävät jo reippaina menemään kaikesta huolimatta. Nyt onneksi pääsen ensi kuun puolella pentuja katsomaan ja auttamaan hoidossa. Mun paras kissakaveri on poissa, mutta Onni onnettomuudessa että pennut voi kuitenkin hyvin.


Tuli käytyä keskiviikkona liikuttamassa aamulla ennen töitä Estellekin ja käytyä Tamaran kanssa molempien heppojen kanssa lenkillä maasta käsin. Nyt pitäisi ensi viikolla taas ryhdistäytyä ja jatkaa kunnolla tallilla käyntiä ennen töitä ja hiusmalli hommien sivussa nyt kun ens kuussa on taas pari keikkaa.


Tällä hetkellä ollaan Pornaisissa reissussa Ernon kanssa ja ens viikolla ku kotiin kerkeää niin pitäisi lähteä ti ja ke malliksi lappeenrantaan. Palaan sen jälkeen tai en tiedä tuleeko ennen sitä nyt päivittelyä, riippuen millasen inspiksen saan aihepostaukseen. Aiheena tulossa ystävyys jos saan aikaiseksi sen tehdä. Mutta ei siitä sen enempää, palataan taas!

XOXO: Ellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti