2014-01-12

What should I do now?

Kukkuu. Oonki viime perjantaina kirjotellu viimeks ja josko nyt sit koittais pitää vähän tiukempaa tahtii näitten postausten kanssa. 

Viime postauksessa en sit vihjannukkaan mun uudesta aluevaltauksesta ;)
Eli tuli jonkin aikaa sitten läheteltyä Jannelle muutamia kuvia ja Janne kiitteli kuvista ja kysy, että olisinko kiinnostunut jonkinlaisista kuvaajanhommista esim tapahtumissa aina välillä. Tietty tartuin tilaisuuteen ja viime lauantaille mua sit jo kyseltiinkin Hotelli Vaakunaan Latin Show Party - tapahtumaan kuvaajaksi! Ilta/yö menikin siellä sitten ja hauskaa oli. Mahtavaa musiikkia, loistavia esityksiä ja mieluista tekemistä. Illalla tulinki sit Nean äitin kyydissä Mäkkärin kautta kotiin ja pääsin siirtelemään kuvia koneelle. Tietysti nukkumaan meno veny taas aamu neljään, mutta pikkuvikoja.

http://kameranlapi.blogspot.fi/2014/01/latin-dance-show.html

Sunnuntaina lähettiinki Heidin kans kattomaan Justin Bieberin Believe veturiin.
Meijän kuningas idea oli käydä hakemas subwaysta ruokaa ja syödä ne sit samalla kun kattoo leffaa, mutta ei se sit ollukkaa ihan niin yksinkertasta. Leffasalin ovelle kun ehdittiin niin meille ilmotettiin, että me päästään leffaan mutta ruoat jätetään ovelle. En ollu koko päivänä ehtiny syömään mitään ja nekin ruoat mitä käyn ostamassa niin viedään pois? Olin niiiiin raivon partaalla!
No, leffa oli ihan jees ja hauskaa ainakin oli jos ei muuta. Okei, en mäkään ihan sydämetön oo. Kylhän se kosketti että se 6v tyttö kuoli siihen tautiin, mutta ennen kun sitä oli ees kerrottu vaan Justin vaan kerto sillä olevan vakava sairaus ja halus porukan rukoilevan sen tytön puolesta niin JOKANEN TAKARIVEISSÄ ITKEE! Me kuunneltiin Heidin kaa ja meinattiin revetä niin moneen kertaa ja pahasti ettei mitään rajaa :D
Mut onhan se Justin vaan ihana, pakkohan se on myöntää <3


Maanantai tuli vaan makoiltua koko päivä kotona, pelailtua vähän vanhoi heppapelejä (tylsyyskuolema) ja kuunneltua musiikkia. Äitin kans oli puhuttu, että keskiviikkona oltaisiin lähdetty aamulla käymään Horzella ennen kun tulen mummille, mutta tuli taas niin mitättömistä asioista riitaa joten äiti päätti perua koko reissun.... Tiistai iltana tuli isäpuolen kanssa semmonen huutotappelu, että päätin olevan helpompaa jos vaan lähen kotoo. Toni tuli noutamaan mut lukiolta kämpillensä sohvalle yöks ja seuraavana aamuna sit lähin mummin kyydillä käymään ensin kotona hakemassa joitain tavaroita ja suihkussa kun ei ollu ketään kotona ja sit lähettiin viel liikenteeseen ja kauppaan. Tulin siis tosiaan mummille niinkun oli ollu aiemminki puhetta ja sovittu niin saatiin laitettua mummille noi kipot ja kupit tonne toriin myyntiin :) Prismassa käydessä tuli ihan ylisulosia löytöjä samalla ja kirpparireissultaki tarttu mukaan positiivinen löytö (ilmasiks :O!)







Nyt sit oon viime keskiviikosta asti ollu tääl mummolassa ja ajattelin, että tekisin toisen postauksen näistä päivistä vähän videoidenki muodossa :) Oon ollu toisessakin mummolassa tuolla kirjokivessä niin sieltäki olis sit videot ja selostukset :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti