2013-06-07

Come back to me

Kaikkeehan on tietty taas pitkällä tauolla kerenny tapahtumaan, mutta koitan kirjottaa aika tiiviisti.

Ekana varmaan kerrottava siitä mistä oon viimeks maininnukki eli ihan mahtava viikonloppu Ansiinan kanssa meillä :) 17.5 käytiin kuntotalolla kattomassa Karri Koiraa ja vähän ihmettelemässä kouvolaa ja kuusankoskee. Ilta oli ihan huippu ja ihan sikaan hyvii ja meilettömän hyvännäkösii artistei :P
Porukkaa oli aika niukalti, mut tuntu että oli vaan kivempi että olikii vähän rauhallisempi keikka :) Ei ollu niin ahistavaa oloa eikä ketään hyppimässä niskaan, siellä oli jopa tilaa liikkua ja jammailla! 

^Ei se ilta ihan paska voinu olla, vai?? :D

Lisää kuvia taas täältä***

Seuraavana aamuna kymmeneltä suursuolle tunnille, mulla oli Cameron ja Anniinalla Minni.
Tunti meni ihan hyvin, Anniinakin sano ettei se ny ihan täys fiasko ollu :D
Tunnin jälkeen oli elämäni eka hääkuvaus homma ja sinne viipotin mopolla mun mekossa ja vaihtokengät mukana. Siellä vierähti tovi, Anniina kerkes kattelee Akin kaa pelin ja illalla kateltiiki sit euroviisui.
Ukkonenki loppu sopivasti just ku oltiin menos nukkumaan nii Anniinankaa ei tarvinu pelätä :) 
Tuli käytyä illalla hesessäkii hakemassa ruokaa ja vähä moikkailtuu kivoille pojille autojen kaa ;) 
Ja eiks niin että pieni hajotushan ei haittaa?? 

Sunnuntain lopullinen toimintasuunnitelma oli että vietiin koira Vilmalle hoitoon ja lähettiin bussilla koululle :)

Siitä eteenpäin ei sit vissiin oikein ihmeempää kerrottavaa ookkaan? Tallissa ollu tekemässä kesätallia, siitä puolet kärsitty ens viikolla ja puolet jälellä. Iines lähti takasin kotiin Verkun mukana, että loma olis pärjättävä ilman heppaa nyt sit mut enköhän mä selviä :D 

Tuli oltua Janikan valmistujaisissakin ja kuvattua Janikalle valmistujaiskuvia muutamia :)
Hyvää ruokaa, mulla hirvee turvotus ja porukat hääti liian ajoissa sieltä pois..... Eli voitte kuvitella mitä niistä tuli....


Lisää kuvia taas täältä**

Lauantaina olikin Teemun valmistujaiset Tuusulassa ja jäätinki siitä sitte mummin ja Eliaksen kanssa Kulosaareen yöksi Clasin asunnolle. Löysin uudet kuulokkeetkin käytyämme helsingissä ostoksilla ja oon ihan rakastunu niihi! Muuta en sit suunnilleen ostanukkaan :D Mutta aivan ihanaa ja mahtavaa päästä viettämään laatuaikaa ihmisten kanssa joita ei koulun takia nää paljo paskaakaan!




Lisää kuvia taas täältä ***

Helsingin reissun jälkeen ollut pelkästään koulussa. Tehny tallia, menettäny hermot monta kertaa ja sählänny noitten konien kaa. Mutta oon päätyny jopa kuvaamaan koulun heppoja ja eilen Saanan näyttöäki. Eli kamera on liikkunu harvinaisen paljon. Näytöstä en oo laittanu blogiin ollenkaan, mut totakii tullu nyt ahkerasti muuten päiviteltyy nii sinnekkii saa mennä lukijaks jos kiinnostaa :)

Laidun kuvia löytää TAAS täältä****


Tän päivän projektina olikii sitte värjätä hiukset :D Kampaaja varattu ens torstaille joten sitten tulee lopullinen versio näistä mut tuli näistä tälläkii hoidolla jo kivat minust :)






Tietenkii saanu uusii kavereita, tullu ajeltuu Kaarinaa karkuun ja muuten vaan sekoiltuu. 
Mitäpä muutakaan multa voi olettaa :D

Mut jospa mie lopetan tän hirveen romaanin josko joku jaksaa jopa lukee tän ja josko sitä jatkossa kirjottelin useemmin :D Ja liittykää ihmeessä tonne kuvabloginkii puolelle, sinne saattaa tulla vähän enemmän kaikkii mun tekemisii nykyää ku tänne ku liikun kuvaus mielessä sen verran enemmän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti