2013-02-16

Stable

Otsikko on tylsä ja suorastaan ääliöimänen, mutta tietääpä ainakii missä on tullu tää viimiset kaks viikkoo vietettyä :D En oo viittiny hirveesti tulla kirjottelee ku eipä oo hirveesti mitää kirjottamisen arvosta ollu. 

Eli nyt olis perjantaina koko kolmeviikkonen tallijaksoa taas suoritettu ja viiminen jakso viiden viikon päästä vielä tulossa :) Eli 2/3 olis jo tallin suoritus valmis ja seuraavana onkin vaan enään viiminen kolmeviikkonen pätkä ja siinä sitten näytöt. 

Tästä tallijaksosta en oikein tiiä mitä osais kertoo.... Alotettiin talli maanantaina ja tehtiin perjantaihin jolloin lähettiinkin ihan normisti kotiin. Viikonlopun jälkeen talli alko vasta keskiviikkona ja keskiviikosta ollaanki nyt sit tehty viikonlopun yli ja perjantaina päästään kotiin. 

Tallissa on menny ihan ok, jos jotain sanomisia ei lasketa.
 Kaikkia ei vaan voi miellyttää ja se saa luvan riittää kun tekee parhaansa.
Mut mitäs siinä, se oli ja meni ja nyt on vapauduttu tallin rutiineista viikonlopun viettoon :)

^Mun ykkösheppu! ♥


^Näinkin voi käydä

^Nyt tippuu jo murot kulhost....

^Harjun Kakkonen ♥

Ei loppunu ainakaa kesken >:_D

^Ankkaponiiiiiiii

Laikun perse....

Vauhtinakki.

Kuvista kolme on sitten Anniinalta koska 4S omenan kamera on pikkasen parempi ku mitä minun kolmosen eikä oo oikein järkkäriä voinu kantaa tallissa :) 

Maanantaina oltiin vierailevina tähtinä Anniinan kanssa tekemässä tallia ravitallissa ja se on vaan paljo kivempi talli! :) Paitsi, että Kake on ratsutallissa :( Maanantai iltana Iina tuli kysymään multa ja Anniinalta tallissa, että onko meillä mitään tiistaina ja eipä meillä ollu. Niimpä lähettiinki tiistaina Iinan kanssa viemään Kakkosta käymään klinikalla Tampereen lähistöllä ! :)

Oli ihan huippukiva reissu ja vähän vaihteluu siihen tallissa oloon :) Pääs käymään vähän road tripillä ja reissaamaan lemppariheposen mukana :) Aamulla oli lähtö kymmentä vaille kuus ja vähän yli viis oltiinki sit iltapäivällä takasin Harjussa, matkalle mahtu pitsaa ja ruokaa ja limuu ja lisää ruokaa ja ja ja :D
Eipä siitä sit muuta mut kuvat voi kertooo sit enemmän :)







^Mitäs me pällit :"D

Oli kyllä mielenkiintoinen aamu tulossa kun lähettiin kakea viemään klinikalle. Tultiin siis Anniinan kanssa jo viideltä tekemään aamutallia ja sen jälkeen vasta laitettiin meijän poni kuljetuskuntoon. Aamulla kun päästiin talliin niin huomattiin heti ovella jo, että nyttei oo kaikki niinku pitäis. Sen jännityksen oikein huomas ilmassa :D Käytävällä näky heti kahet paskat ja hetken seistyämme rupes kuulumaan hevosen askeleita. Siin vaihees napsahti että PRKL tääl kävelee koht joku vastaan. Ajateltiin, että se on varmaan Veku ku se on muutamia kertoja vapauttanu ittensä karsinasta ja kävelly ihan tyynesti vaan vastaan ku oot ollu jakamassa esim heiniä. Mutta nyt huomattiinki, että Lumi oli irti. Se fiilis kun just se hevonen on irti on vähän sama mitä voisitte kuvitella ku teillä olis joku dinopuisto jossa on jotain pieniä harmittomia kasvissyöjiä ja sit se yks Tyrannosaurus ja just se tyrannosaurus Rex on siellä irti :D No hetken aikaa ku koitettii sitä kiinni saada nii se juos ite karsinaansa ja päästiin alottamaan aamutallia. Tai siis Anniina alotti tallin ja mie siivosin hevosen jälkiä :D Lopult päästii kuitenkin lähtemään mikä oli jo tosi iso saavutus tolla menolla ! :)



Viikonloppuna sit liikutinkii Indiä ratsain ja sit vielä Anniinan kanssa käytiin kameran kera ponia ajelemassa torstaina :) Keskiviikkona oli poni irtojuoksutettu maneesissa ja hienostihan se toimii MELKEIN joka jutussa. Ratsastus sillä ny on mitä on, mutta ei raviponilta voi paljoa odottaa heti :)
















Nyt sit ollukkii kotona ja voisin huomenna tehäkkii tästä viikonlopusta erikseen postausta nii ei tuu hirveesti taas yhteen postaukseen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti