2013-02-01

Stable and horses

Tallista päivää :D 

Viime viikolla ei oo hirveemmin mitään tapahtunu. Aiemmin kerroinkii siitä Antin ratsastuksesta maanantaina ja sen jälkee oltiiki ihan lepsuilees kämpillä tiistai ja Antilla olikii vapaa :) 
Keskiviikkona käytiinki sitte Anniinan kans ajamassa Antti ja oli kyllä kivaa vaikka kylmä oliki :D Naamat ihan jäässä ja miekää en ees eteeni nähny ku silmien pito ei ollu mahollista tukalan jäätymisen takia :"D
 Torstaina Anniina lähtikii Antin kans käymään maastossa ja Melina lähti mukaan Åmannilla. 
Kävin Anniinan kanssa laittamassa Anttia sille valmiiks ja sen jälkeen vielä Melinalle Åmannin :)
Sen jälkee sit kämpille jumittamaan yksinää ja kattomaa telkkaa. Koko iltana en sit oikeestaa muuta tehnykkää jossei pientä pahantekoo lasketa ;"D 
Perjantaina kävin ennen koulusta lähtöä vielä ratsastamassa Iineksen Verkun pyynnöstä ja sitte oliki tultava kotii.



Lauantaina kävin Suursuolla tunnilla heti aamusta sekä vielä yksityis estetunnilla kahelta :)
Molemmat tietenkin roopella! 

Aamu kymmenen tunnista en oikein tiiä mitä siitä kertois. Sanotaan, että oli ihan HiRvIöRoOpE taas
paikalla ja oli vaa semmonen päivä ku ei halunnu toimii yhtään. Hirveesti oli ponilla taas virtaa eikä mitään kontrollia meinannu löytyä. Tehtiin tunnilla myötä- ja vastataivutuksia ja tempon muutoksia.
Ei oltu minä eikä poni kumpikaa parhaimmillaa, mutta kyl se siitä.

Kahelta meninkii sit vielä yksityis estetunnille ja siellä olikii ihan hyvin porukkaa rakentamassa meille pientä rataa :) Ekaks tultiin neljän pienen ristikon jumppasarjaa ja siitä käännettiin päädyn kautta suhteutetulle linjalle jossa oli pysty ja okseri. Linjan jälkeen päädyn kautta vinolle linjalle jossa hypättiin folio pysty ja sen jälkeen vielä suhteutetun linjan eka pysty. Roope meni ihan älyttömän hyvin ja ehdottomasti haluun kyllä nyt kisoihin lähtee kun vaan semmoset olis tulossa :) 
(Oon koittanu useamman päivön saada videokoosteita jotka tännekki sitte laittais mutta kone ei oo asiasta mun kans samaa mieltä nii pitää laittaa sit toisel koneel kuhan se korjauksest tulee)



Tallilta lähin bussilla valkealaan ja siellä meninkii sitte Kialle yöks. Meijän oli tarkotus mennä viideltä Zumbaamaan valkealatalolle, mutta kia luulikii että se olis ollu vast kuudelta ja lähti viittä vaille viis vielä suihkuun ja laittautumaa.... No suunnitelma menikii sitte kokonaa uusiks ja jäätiin Kialle löhöilemään ja kattomaan telkasta leffoja :) Se oli loppujen lopuks kyl varmaa parempikii vaihtoehto molempien ratsastuksien jälkeen :D Ensin mies ja alaston ase jonka jälkeen tuli Riemukupla :"3 
Riemukupla oli niin ihana ja se on aina ollu yks parhaist tommosist leffoist mitä tiiän. 
Meil oli viel terveelliset herkutki ja ihan älyttömän kivaa! :) Aamulla Kia sit lähtikii tallille kymmeneks ja mut heitettiin samalla kotiin. Sunnuntaina sit lagailinkii taas kotona ennen ku Sanna tuli hakemaan mut harjuun.


Nyt sit tää viikko ollukkii tallijaksoa niinku on nyt seuraavat kaks viikkookii :) 
Talli alkoi viime maanantaina, tulin tänään kotiin ja seuraavan kerran alkaa keskiviikkona josta teen tallia viikonlopun yli seuraavan viikon perjantaihin asti. Kyllä tää on ruvennu jo jossain tuntumaan ja herääminen on ottanu kyllä aika koville, mutta kyl tää tästä parempaan vielä muuttuu :"D 

Oon koittanu hakea itelleni nyt töitä ja menoaki olis enemmän ku mihin kerkeis. Mulla oli suunnitelmana lähteä nyt 9.2 mäkitupa-areenalle kuvaamaan Teemuu ja Tatuu, mutta en valitettavasti pääse koska oon just sillon viikonlopun yli tallissa :/ Sori jätkät! Jäivät nyt ilman kuvaajaa :( Jatkossa pakko olla aktiivisempi kuvaaja että pojat saa kuvia :") 

22.2 olis pitäny lähtä kuvaamaan brankkarille Nikiä, Eetua ja muita kouvolan porukoita ja samalla keikalla olis brädi, mutta se on nyt vähän 50/50 että pääsenkö. Töitä olis mahdollisesti sillon, mutta varmuutta ei vielä ole. 

Töihin olisin nyt sit menossa koulun talliin 22.2-1.3 jos mut sinne vaan valitaan. 
Kesätöitä oon nyt hakenut Suursuolta ja toivon että sinne nyt pääsisin :) Kesätallijakson jälkeen siis tarkoitus mennä töihin 1.7-11.8 ja mikäli meillä olisi vapaavalintaisien kurssia toisen vuoden alussa niin olisin 15.9 asti töissä jos vaan mahdollista :) Kaikki on nyt vähän auki, mutta onneks mulla on ainakin raviradalta paikka jos ei muuta ! :)

Kameran hankitakin nyt varmaan tosta hiihtoloma viikon tallista kiinni, että peukut pystyyn mulle että pääsen sinne (jookosta kookosta?? :3 )

^ Ikävä kesää ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti