2013-05-14

Inez Afable 6.5.2013->

Eli siis niinkun viime postauksessa kerroinkin niin oon nyt viimeviikolla alottanut vuokraamaan ihanaa pikkusta Iines ponia! Aivan mahtava, sydäntenmurskaaja tamma :)
Eilen kävin eka juoksuttelemassa ponia ja meni niin nätisti, että uskaltauduin selkäänkin sen jälkeen. Tehtiin samoja tehtäviä kun oli tunnilla ollut viime lauantaina kun Roopella menin. Eli takaosan väistätystä ulospäin ympyrällä, kunnon taivutteluja ja muutamat laukkaympyrät per suunta. Ponilla oli kyllä vähänm jarrut hukassa, mutta meni kyllä muuten hyvin! :) Tänään oli kauppapäivä haminassa joten ei ollut oikein koulun jälkeen aikaa mennä ratsastamaan niin kävin ponin juoksuttamassa ettei jää seisomaan ja siitä sit vaan hiukset kiinni, ripsiväriä ja menoks! Poni oli tänään jopa laiska joten kyllä sillä on eilen jotain hommaa ollu niissä tehtävissä :)! 

(Kuvat jouduttu poistamaan)

Näitten kuvien kuvaaja tuleekii sitte ens viikonloppuna meille. Mennään perjantaina kattelee Karri Koiraa kuntotalolle, lauantaina olis 12-13 suursuolla tunti ja siitä mie sit säntäänkin Valkealaan hääkuvaajaksi, sunnuntain suunnitelmana lähteä vaan joksikin aikaa kouvolaan kiertelemään ja sit oliski lähettävä taas bussilla takasin koululle. 

Nyt on sit ollu maanantaina ympäristölainsäädännön koe, tänään englannin, huomenna kasvatus ja jalostus, torstai ilman koetta ja perjantaina niitä sit onkin kaks: Englannin suullinen koe tallissa ja laiduntalous....

Mutta mie rupeen nyt sit vissiin batteryn voimin vielä harjottelemaan kokeisiin ja sit meen ja sammun ku saunalyhty :D Heissan ja kiva jos näitä joku jaksaa lukea :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti